ITEMZ

Na 15 jaar een winkel op de Wibautstraat te hebben gehad is ITEMZ als fysieke winkel gestopt. Met veel plezier hebben wij, Diana & Rogier, het persoonlijke contact beleefd. Naast het mooi inpakken van kadootjes, een defecte lamp of klok gerepareerd, met veel liefde de Sint & Kerstetalages gemaakt, een kop koffie in de ochtend, een glaasje wijn met een goed gesprek op de vrijdagmiddag of een luisterend oor voor die ene buurvrouw die net haar partner was verloren: dat was de fysieke winkel voor ons.

wij zwart wit

Tijden veranderen en niet alleen de wereld, zo ook de mensen. De online verkoop heeft zijn toevlucht genomen en de huurprijzen zijn in Amsterdam gestegen. Als ondernemer moet je daarin soms ook veranderen en dat heet ook ondernemen. Hoe graag je de dingen soms persoonlijk misschien weleens anders had gezien.

3 Jaar geleden zijn we naast nieuwe ITEMZ ook Vintage ITEMZ gaan verkopen en dan bleek erg succesvol en niet alleen in de winkel, maar ook via de Veilingsite Catawiki, Marktplaats en Social media. Met een stijgende huur en behoefte aan nieuwe uitdagingen heeft dat ons doen besluiten om de fysieke winkel eind september 2019 in Amsterdam te beeindigen.

Eerder dit jaar hebben we in Zaandam op een bedrijventerrein een mooi groot bedrijfspand (zie foto’s onderaan onze website) gevonden waarvanuit we enkel nog online doorgaan. En mocht je iets op onze website of via Social Media hebben gezien en je wil dit in het echt bewonderen, geef ons een belletje en wees welkom.